Praktijk   

Een rijbewijs haal je niet zomaar. Het is daarom belangrijk om je rijopleiding te volgen bij een ervaren rijinstructeur waarbij je je op je gemak voelt. we zorgen voor u een kwalitatief goede rijopleiding. Gedurende de gehele rijopleiding wordt een instructiekaart bijgehouden. op deze manier kunnen we precies zien welke instructie- onderdelen je beheerst en/of aandacht nodig heeft.  

De praktijklessen zullen met name in het examengebied plaatsvinden, wat de kans van slagen aanzienlijk vergroot. Per week kun je een of meerdere autorijlessen volgen. Een rijles duurt 60 minuten. Gedurende deze tijd zal er intensief worden gelest. 

 

Wij richten ons uitsluitend op het geven van autorijles waarbij het leveren van topkwaliteit tegen een scherpe prijs voortdurend wordt nagestreefd!   

 

Wij proberen de wensen van de cursist altijd voorop te stellen. Ook is het ophalen en afzetten op verschillende plaatsen geen probleem, zolang het maar van tevoren wordt aangegeven, zodat er rekening mee kan worden gehouden.

-------------------------------------------------------

                             Autorijschool Saturnus

                 Drachten – Heerenveen & omgeving

 

                                 De Orion 47

                                 9207 BE Drachten

                                          

   


 

 

 

element01